Verbouw

Uw ideeën en wensen

Een bestaande woning krijgt een heel nieuw karakter na een mooie verbouwing. Een verbouwing is echter veel werk, vooral als u alles zelf wilt regelen.

Volkerink Bouw organiseert uw complete verbouwing.

Wij bespreken samen met u de vele mogelijkheden en denken mee om uw ideeën en wensen zo goed mogelijk uit te kunnen werken.

Diverse verbouwingen

Wij hebben veel ervaring met diverse verbouwingen, van de aanbouw van een garage of carport tot de uitbouw van een keuken of woonkamer. Ook bij interne verbouwingen, zoals het vergroten van een badkamer of slaapkamer, denken wij graag met u mee over de meest optimale indeling van uw woning. 

Verbouwplannen

Tijdens een kennismakingsgesprek brengen wij uw woonwensen en ideeën in kaart en bespreken we samen met u de mogelijkheden. Vervolgens stellen wij de verbouwplannen op en verbouwen wij volgens een strakke planning uw woning of pand. Wij zorgen ervoor dat uw woning zo snel mogelijk klaar is en precies wordt verbouwd zoals u dat in gedachten heeft.

Wilt u uw woning verbouwen en kunt u onze hulp goed gebruiken? Neem vrijblijvend contact op.

Over ons

Na ruim tien jaar in de bouw werkzaam te zijn geweest startte Arjan Volkerink in 2006 Volkerink Bouw, een bouwbedrijf met oog voor detail. Met ruim twintig jaar ervaring weten wij hoe we uw bouwplannen efficiënt en nauwkeurig om kunnen zetten in een schitterend resultaat.

Contact

Volkerink Bouw

Suetersweg 5A
7497 MZ Bentelo

Tel: +31 (0)6 50 414 839

Email: info@volkerink-bouwbedrijf.nl 

© 2018 Vokerink Bouwbedrijf. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search