Over ons

Efficiënt en nauwkeurig

Na ruim tien jaar in de bouw werkzaam te zijn geweest startte Arjan Volkerink in 2006 Volkerink Bouw, een bouwbedrijf met oog voor detail. Met ruim twintig jaar ervaring weten wij hoe we uw bouwplannen efficiënt en nauwkeurig om kunnen zetten in een schitterend resultaat. Vanaf uw eerste ideeën ondersteunen en adviseren wij u, bij zowel het ontwerp van uw nieuwbouw of verbouw tot aan de uiteindelijke realisatie.

Tot in de kleinste details

Wij beschikken over een team van gespecialiseerde vakmensen, die stuk voor stuk kwaliteit leveren. Onze kritische kijk op zaken zorgt ervoor dat we tot in de kleinste details perfect werk kunnen leveren, gedurende het hele bouwtraject. Wij zorgen ervoor dat uw ideeën waargemaakt worden en denken kritisch mee over praktische zaken zoals de indeling van uw woning of pand. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u volkomen tevreden bent met het resultaat.

Prefab uit onze werkplaats

In onze werkplaats vervaardigen wij allerlei prefab elementen, van dakkapellen en erkers tot een tuinhuisje of overkapping. Doordat wij allerlei onderdelen alvast in onze eigen werkplaats kunnen maken, wordt de bouwtijd korter en hierdoor kunnen kosten worden bespaard. Ook zijn we minder afhankelijk van het weer, doordat wij veel onderdelen prefab in onze werkplaats kunnen produceren.

Bent u van plan om een compleet nieuwe woning te gaan bouwen? Wilt u een uitbouw aan uw huis realiseren? Of is slechts klein onderhoud aan uw woning nodig? Wij staan voor u klaar!

Over ons

Na ruim tien jaar in de bouw werkzaam te zijn geweest startte Arjan Volkerink in 2006 Volkerink Bouw, een bouwbedrijf met oog voor detail. Met ruim twintig jaar ervaring weten wij hoe we uw bouwplannen efficiënt en nauwkeurig om kunnen zetten in een schitterend resultaat.

Contact

Volkerink Bouw

Suetersweg 5A
7497 MZ Bentelo

Tel: +31 (0)6 50 414 839

Email: info@volkerink-bouwbedrijf.nl 

© 2018 Vokerink Bouwbedrijf. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search