Onderhoud

Voor al uw onderhoud

Wonen is prettiger in een goed onderhouden woning. Een huis veroudert en heeft daarom zo nu en dan onderhoud nodig.

Preventie van schade kan hoge kosten voorkomen. 

Volkerink Bouw staat klaar voor al uw onderhoud, van kleine klussen zoals het vervangen van een dakgoot tot groter onderhoud zoals het plaatsen van nieuwe kozijnen en deuren of het vervangen van een dak. 

Duurzamer wonen

Ook wanneer u uw woning wilt isoleren en zo duurzamer wilt wonen, zorgen wij ervoor dat de juiste isolatie-elementen op de juiste plekken geplaatst worden. Duurzamer wonen betekent comfortabeler wonen en zorgt voor een lagere energierekening. Daarnaast is het uiteraard ook goed voor het klimaat. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden en zorgen ervoor dat uw woning optimaal geïsoleerd wordt. 

Voor al uw onderhoud kunt u bij Volkerink Bouw terecht. Wij zorgen er graag voor dat uw woning zijn waarde blijft behouden en u optimaal kunt genieten van uw woning. Neem vrijblijvend contact men ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Gerealiseerde projecten

Over ons

Na ruim tien jaar in de bouw werkzaam te zijn geweest startte Arjan Volkerink in 2006 Volkerink Bouw, een bouwbedrijf met oog voor detail. Met ruim twintig jaar ervaring weten wij hoe we uw bouwplannen efficiënt en nauwkeurig om kunnen zetten in een schitterend resultaat.

Contact

Volkerink Bouw

Suetersweg 5A
7497 MZ Bentelo

Tel: +31 (0)6 50 414 839

Email: info@volkerink-bouwbedrijf.nl 

© 2018 Vokerink Bouwbedrijf. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search