Nieuwbouw

Het gehele nieuwbouwproces

Een nieuwe woning bouwen biedt uitstekende kansen om al uw woonwensen te realiseren.

Volkerink Bouw ondersteunt u tijdens het gehele nieuwbouwproces. In een eerste gesprek brengen wij uw wensen in kaart en stellen samen met u een plan van aanpak op. Vervolgens werken wij uw ideeën uit en nemen de gehele uitvoering op ons. Wij zorgen ervoor dat u verder niets hoeft te regelen en dat uw bouwplannen worden omgezet in een prachtig eindresultaat.

Wij denken graag mee

Wij denken graag mee vanaf het begin van het bouwproces en kunnen een adviserende rol vervullen in het contact met de architect. Zo kunnen we uw ideeën zoveel mogelijk vormgeven. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen ons alleen te betrekken bij de realisatie van uw nieuwbouw. Of het nu gaat om de nieuwbouw van een woning of schuur of juist om utiliteitsbouw zoals kantoorpanden of bedrijfshallen, wij denken mee met uw ideeën en praktische zaken zoals de indeling.

Goed contact en heldere communicatie

Uw wensen en ideeën geven richting aan ons werk, daarom hechten wij veel waarde aan goed contact en heldere communicatie met u als klant. Wij zijn flexibel in contactmomenten en houden u tijdens het gehele nieuwbouwproces op de hoogte. Ons doel is uw woonwensen waarmaken en ervoor zorgen dat u uiteindelijk kunt genieten van uw nieuwe woning, pand of schuur.

Heeft u nieuwbouwplannen en kunt u onze ondersteuning goed gebruiken? Neem vrijblijvend contact op.

Gerealiseerde projecten

Over ons

Na ruim tien jaar in de bouw werkzaam te zijn geweest startte Arjan Volkerink in 2006 Volkerink Bouw, een bouwbedrijf met oog voor detail. Met ruim twintig jaar ervaring weten wij hoe we uw bouwplannen efficiënt en nauwkeurig om kunnen zetten in een schitterend resultaat.

Contact

Volkerink Bouw

Suetersweg 5A
7497 MZ Bentelo

Tel: +31 (0)6 50 414 839

Email: info@volkerink-bouwbedrijf.nl 

© 2018 Vokerink Bouwbedrijf. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search